Hotellkulissen

Hotellvistelser på utmärkta hotell

Clarion Karlstad

Vare sig du är på semester eller affärsresa är Clarion Hotel Plaza det perfekta hotellet. De vill att du ska få en inspirerande vistelse hos oss. Musik, design och mötet mellan människor är lika viktigt för oss som att ger förstklassig service. 

Hotellet har förutom restaurang och pianobar även en nattklubb. Vill du hellre ta de lugnt kan du koppla av framför den öppna spisen i lobbyn. Vill du koppla av helt och hållet styr du stegen mot relax-avdelningen.  Där hittar du gym, bastu och ångbastu.
Atmosfären är inbjudande och avslappnad. De vill skapa nya och levande mötesplatser där du möter stadens liv och puls innanför hotellets väggar.

Clarion Hotel Plaza är beläget i hjärtat av Karlstad, härifrån har du nära till sevärdheter som Rådhuset, Domkyrkan, Östra bron och Karlstads Universitet.

Clarion Hotel Plaza har en konferensavdelning som inspirerar till personliga och kreativa konferenser och möten.

Åtta stycken mötesrum med kapacitet att ta emot från allt mellan två till sextio personer. Tillsammans med samarbetspartern Scala Teatern kan de ta emot upp till 400 personer.

Lång erfarenhet av att arrangera olika typer av arrangemang och hjälper dig gärna med konferenser, banketter, kickoffer eller personliga bröllop och bemärkelsedagar.

En lyckad konferens kräver god planering och vår tillmötesgående personal hjälper dig med planering och genomförande. De tar hand om alla detaljer och all logistik så att du kan koncentrera dig på ditt arbete.

Hotellets coola restaurang, The Plaza Bar, är inspirerad av New York Art Deco stil och bjuder på en mycket personlig och sofistikerad meny. Det är ett internationellt kök uppblandat med Värmländska mattraditioner. 

Restaurangen har en särskild frukostavdelning. Här är inramningen avslappnat sydeuropeisk. Frukosten baseras på ekologiska råvaror. Här kan du även arrangera större middager och fester.

I Clarion Hotel Plazas vinkällare arrangeras vinprovning och middagar i en elegant och gemytlig miljö.

Öppetider

Måndag – Lördag
kl. 18.00-22.00

Söndag
Stängt

Next Post

Previous Post

© 2024 Hotellkulissen

Theme by Anders Norén