Hotellkulissen

Hotellvistelser på utmärkta hotell

Bo på hotell i Skandinavien

De skandinaviska ländernas hotell håller utmärkt kvalitet och var man än reser kan man hitta fantastiska hotellupplevelser.

Att besöka Norge kan av flera anledningar vara en trevlig resa, med sin storslagna natur och trevliga befolkning ett land som är lätt att uppskatta och under din hotellvistelse finns utmärkta alternativ i Norges alla större städer.

Upp i Tromsö finns hotell med vacker utsikt över staden och vattnet, vi pratar så klart om Clarion Hotel The Edge som med sina 290 hotellrum har gott om plats för dig att bo på, dessutom finns utmärkt möjligheter till återhämtning för kroppen och träning.

Dessutom finns Tromsös enda skybar högst upp i hotellet. Äter god brunch gör du i restaurangen med smak av Manhattan.

Moderna hotell i Skandinavisk stil

Sverige liksom Norge bjuder på eleganta hotell i flertalet av de större städerna. Soliga Karlstad är trevlig sommarstad och man bor som bäst mitt i centrum, Hotel Plaza är förstavalet för bra boende och god matupplevelse.

Allt på behagligt avstånd från Karlstads shoppingstråk. Att bo bekvämt med närhet till allt är ett signum för Plaza. När du besökt Karlstads skärgård, shoppat i centrum så återvänder du till hotellet och kryper ni i relaxavdelningen och bara känner harmoni, lugn och ro. Det är en äkta weekend på hotell i Karlstad.

Historiskt och skönt på Visby

Att nämna upplevelser i Sverige och inte nämna en av de absolut bästa platserna sommartid – Visby!

Denna historiska plats lockar tusentals och åter tusentals varje år så självfallet ska man kunna bo bra när man vandrar i historiens kvarter.

Här ligger hotellet alldeles utanför Visbys kända ringmur. På hotellet finns allt du behöver i form av service och aktiviteter. Du äter gott på till lunch, brunch och middag.

Under kvällen ska du självfallet passa på att vandra i Visby, se solnedgången falla i Östersjön och bara känna Visbys varma brisar. Sov ut och minns en weekend på Sveriges kanske absolut bästa sommarparadis.

Next Post

Previous Post

© 2023 Hotellkulissen

Theme by Anders Norén