Hotellkulissen

Hotellvistelser på utmärkta hotell

Tips om boende till dig som ska till Stockholm

Det finns många som undrar vad som finns att göra i Stockholm, det kan vara svårt att veta vilka ställen som är värda att testa och vilka som ska undvikas. Många gånger bor man på hotell som är överprisade eller inte fräscha, det kan vara svårt att veta vilka som är bra och vilka som ska undvikas. Här kommer därför tips om boende för dig som besöker Stockholm.

 

  1. Det första tipset är att hitta ett bra boende, om du vill bo bra men inte alldeles för centralt så ska du bo på hotell Solna, där kan du bo inom 10 minuter från stan med pendeltåg, buss eller tunnelbanan men ändå nära till grönområden och för ett bra pris.
  2. Mitt andra tips är att försöka hitta boenden att hyra om du ska hit en längre tid, det brukar finnas många på olika hemsidor som hyr ut under kortare perioder. Detta är dock väldigt svårt med tanke på att Stockholm är en stad som många vill bo i, det bästa är nog att hålla sig till hotell.
  3. Många som går på konserter i Solna brukar vilja bo nära arenan men inte för långt ifrån stan. Det kan vara lite knepigt att pendla om du inte bor i Stockholm. Det finns några hotell nära friends arena som är bra och då har du närhet till stan, arenan och mall och scandinavia. Det finns också väldigt mycket grönområden, Hagaparken ligger ett stenkast bort från tunnelbanan och bussarna.

 

Jag skulle verkligen rekommendera hotell friends arena eftersom det finns närhet till precis allt, oavsett vem du är och vad du gillar. Trots att det kan vara knepigt att pendla så går det snabbt eftersom pendeltågen går precis vid mall of scandinavia.

 

Om du bara ska vara i Stockholm några dagar så borde du satsa på ett hotell i närheten av dit du ska/anledningen till att du åker hit. Hotell nära friends arena har tillgång till allt och närhet till allt, oavsett vad du gillar.

Next Post

Previous Post

© 2024 Hotellkulissen

Theme by Anders Norén